Vedete din Romania

#videoclipuri #videoclipuri vedete #videoclipuri iubiti #adela popescu #smiley #raluk

4 artisti care au filmat videoclipuri alaturi de iubitii lor

Dupa ce in vara vedetele lansasera moda videoclipurilor filmate alaturi de alte celebritati, toamna aceasta vine cu noi schimbari. Videoclipurile lansate recent vin cu povesti de dragoste in care vedetele joaca alaturi de partenerii din viata reala. Ceea ce nu am aflat inca este daca aceasta este o noua moda sau la mijloc este vorba despre gelozie. Iata cativa artisti care au filmat videoclipuri alaturi de iubitii lor.

1. Raluk

Raluk a lansat joi, 19 septembrie, un nou videoclip pentru piesa "Aroma", o melodie cantata impreuna cu DJ Sava si Connect-R. In noul clip, Raluk adopta o imagine extrem de provocatoare, insa se pare ca iubitul sau, DDY Nunes, nu a putut accepta ca artista sa fie atinsa si mangaiata de un alt barbat. Asa ca scenele fierbinti din acest videoclip au fost filmate de catre artista alaturi de DDY.

Noul videoclip al Ralukai are in prim-plan o poveste de dragoste complicata, ce implica infidelitatea si durerea provocata de o iubire de mult uitata.

2. Adela Popescu

La sfarsitul lunii august, DJ Project si Adela au lansat si ei un nou videoclip, pentru piesa "Fara tine". Surprinzator, artista a ales si ea aceeasi strategie: sa filmeze alaturi de Radu Valcan, partenerul din viata reala.

Videoclipul a fost filmat la malul Marii Negre, insa, dupa lansarea acestuia au fost aruncate in presa numeroase speculatii, majoritatea avandu-l ca tinta pe Radu Valcan, despre care se spune ca ar fi destul de gelos si posesiv, de aceea incearca sa fie cat mai mult timp in preajma iubitei sale.

3. Smiley

Pe vremea in care inca erau indragostiti, Smiley si Laura Cosoi au filmat impreuna pentru videoclipul piesei "In lipsa mea", melodie ce parca prezicea un sfarsit al unei relatii abia infiripate, fiind vorba din nou despre o dragoste neimplinita si tradare.

4. Andra

Andra si Catalin Maruta sunt casatoriti de cinci ani, insa dragostea lor parca devine mai intensa pe zi ce trece. De fiecare data cand acestia au ocazia nu ezita sa arate cat de mult se iubesc. Ceea ce nu stiai insa este faptul ca toata aceasta poveste de dragoste a pornit de la videoclipul piesei "Baietii si fetele".


Sursa foto: depici.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare