Vedete din Romania

#dezavantaje #nicoleta luciu #slabit #nico #roxana ionescu #spasmofilie #diete de slabit #Bianca Rus

4 vedete care au recurs la cure de slabit drastice

Din dorinta de a arata perfect si de a avea o imagine sexy, precum modelele care sunt promovate in moda sau in mass-media, vedetele recurg si ele la metode si cure drastice de slabire pentru a afisa o silueta de invidiat. Desi pe ecran par perfect sanatoase si niciodata nu vorbesc despre sacrificiile pe care le fac in cariera lor, vedetele ascund in spate povesti si cazuri greu de imaginat in lupta lor cu kilogramele. Iata cateva vedete care au fost la un pas de a-si pune viata in pericol din cauza curelor de slabire.

1 Roxana Ionescu

Invitata recent in cadrul unei emisiuni TV, Roxana Ionescu, cunoscuta ca "Mama Natura", a devaluit ca, pentru a slabi, a trecut prin momente dificile si chiar si-a pus viata in pericol din cauza unor prafuri si injectii pentru slabit.

"Am inceput intai sa ma infometez. Asta a fost calea cea mai usoara. Ma abtineam foarte mult. La un moment dat nu mai puteam, deveneam nervoasa, stari de ameteala. [...] beam apa, ceaiuri de slabit, aveam impresia ca nu elimin. Mai mancam o rosie, un iaurt, dar foarte putin. Nici nu mai tin minte. [...] Am incercat injectiile pe care ti le faci in zona cu probleme. Aveam o parere destul de ciudata despre mine, nu vedeam ca sunt pufoasa peste tot", a marturist Roxana.

2 Bianca Rus

Prezentatoarea TV Bianca Rus a avut mereu probleme cu kilogramele in plus, de aceea, de-a lungul timpului a incercat numeroase diete. Bianca a tinut un regim bazat pe mancare pentru bebelusi, dar din cauza efoturilor facute la sala a fost chiar si la un pas de a lesina, insa toate acestea fara niciun rezultat, ea chinuindu-se sa slabeasca de aproape doi ani.

3 Nico

Cantareata Nico nu a scapat nici ea de obsesia curelor de slabire, desi la 42 de ani are o silueta perfecta. Recent, artista a marturisit ca, din cauza, curelor de slabire a avut chiar si crize sa spasmofilie.

"Am slabit sase kilograme in urma dietei, insa am facut o criza de spasmofilie care m-a luat cu tremuraturi. Asa ca aveti grija cu dietele care sunt la moda", a declarat cantareata.

4 Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a ingrasat foarte mult pe perioada primei sale sarcini, peste 30 de kilograme. Pentru a slabi rapid, Nicoleta Luciu a recurs la o dieta bazata pe apa plata, compot de mere fara zahar si supa de pui, combinata cu antrenamente intense la sala.

In doar 45 de zile, Nicoleta Luciu a reusit sa dea jos cele 30 de kilograme, insa aceasta cura drastica i-a creat probleme de sanatate, ea acuzand ulterior dureri grave in zona ficatului.

Sursa foto: www.cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului