Vedete din Romania

#tunsori vedete #aparitii vedete #vestimentatii vedete #accesorii vedete

4 vedete care au socat cu aparitiile lor in ultima perioada

Pentru a atrage atentia publicului si pentru a-si face cat mai multa publicitate gratuita, vedetele recurg la tot felul de tertipuri. Aparitiile socante, cu coafuri, accesorii si vestimentatii cat mai inedite si extravagante, reprezinta cele mai rapide metode cu care celebritatile pot uimi si intra rapid in atentia mass-media. Iata cateva vedete care au socat cu aparitiile lor in ultima perioada.

1. Iulia Albu

Dupa ce a socat publicul in urma cu cateva luni cu noul sau animal de companie, o gaina de rasa care purta chiar si pampers, editorul de fashion Iulia Albu a uimit din nou zilele trecute. Ea a aparut la o emisiune TV cu fata acoperita cu o floare imensa, pe care a purtat-o pe tot parcursul show-ului.





De asemenea, Iulia Albu a pozat recent nud, doar cu o pereche de pantofi in picioare, creati de fostul sau sot, Mihai Albu. Toate acestea doar pentru a promova compania si creatiile designerului de pantofi.


2. Giulia Anghelescu

Odata cu revenirea sa pe scena, dupa perioada de maternitate, cantareata Giulia Anghelescu a venit cu un nou look, destul de socant pentru majoritatea fanilor sai: o tunsoare punk. Daca unii dintre admiratorii sai au fost incantati de noua tunsoare a artistei, altii au criticat-o dur: "Ce urat!", "Ti-ai distrus gingasia si feminitatea", i-au scris fanii cantaretei pe pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, Giulia si-a atins insa scopul, a intrat rapid in atentia publicului.


3. Delia Matache

Desi este recunoscuta pentru stilul sau extravagant, Delia Matache a reusit sa isi surprinda de curand fanii cu un nou look. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii in care este de nerecunoscut. Ea s-a deghizat in gheisa in timpul unei vacante in Japonia.

4. Gabriela Cristea

Dupa ce a trecut recent peste un divort destul de dureros, realizatoarea TV Gabriela Cristea face eforturi imense pentru a-si recapata imaginea perfecta de pana acum. In curand, ea va reveni pe micul ecran cu emisiunea "Drept la tinta" de la Kanal D, dar inainte de asta a realizat un pictorial uimitor pentru revista "Tabu", in care o intruchipeaza celebra cantareata Amy Winehouse.

Sursa foto: puterea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare