Vedete din Romania

#mariah carey #adela popescu #gina pistol #adina postelnicu #parteneri posesivi

4 vedete cu parteneri posesivi

Viata vedetelor este una plina de nabadai si peripetii. Nici partea sentimentala nu duce lipsa de tensiuni si situatii conflictuale. Frumusetea lor si tentatiile lumii mondene reprezinta un real pericol pentru partenerii lor de viata. Iata cateva vedete care au avut parteneri posesivi. 

1. Adela Popescu

Actorii Adela Popescu si Radu Valcan traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult de doi ani. Desi par un cuplu perfect, faptul ca acestia nu se pot desparti nicio clipa ridica totusi mari semne de intrebare. Actorul Radu Valcan nu isi scapa iubita din ochi nicio secunda, el o insoteste la aproape toate evenimentele muzicale si, mai nou, cei doi au filmat impreuna videoclipul piesei "Fara tine", ultimul single al trupei DJ Project, lucru ce indica ca Radu Valcan nu ar fi acceptat ca iubita sa apara in bratele altui barbat, chiar daca este vorba doar despre interpretarea unui simplu rol.



2. Gina Pistol

In cazul Ginei Pistol nu este vorba despre faptul ca are un partener posesiv, ci invers. Se pare ca frumoasa blonda este urmarita de ghinion in dragoste din cauza posesivitatii sale, cu care ii sufoca pe aproape toti partenerii sai.

Ea isi doreste cu ardoare o familie, de aceea incearca cu orice pret sa ii tina in frau pe parteneri. Aceasta dorinta a Ginei vine din trecutul sau. Ea a fost parasita de tatal sau cand avea doar 6 ani, iar acest lucru a marcat-o foarte tare pe tanara vedeta.

3. Adina Postelnicu

Solista Adina Postelnicu, membra a trupei Heaven, a marturisit public ca a avut parte de un mariaj tensionant din cauza sotului sau extrem de posesiv si gelos, dar si foarte violent.

4. Mariah Carey

Celebra cantareata Mariah Carey, care acum are un mariaj fericit alaturi de starul pop Nick Cannon, a trait o furtunoasa poveste de dragoste cu fostul sau impresar Tommy Mottola. Artista a dezvaluit in nenumarate randuri ca fostul sau sot era "foarte posesiv" si a abuzat-o "mental si emotional" pe parcursul celor patru ani de mariaj.

Acest lucru l-a recunoscut chiar si Mottola, in cartea sa de memorii, "Hitmaker".

"Chiar daca parea ca eram ultraposesiv si ca imi placea sa detin controlul, imi cer scuze", a scris Mottola in cartea sa.



Sursa foto: foglobe.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare