Vedete din Romania

#vedete #robert turcescu #nicoleta luciu #adela popescu #emisiuni #mihaela tatu

5 oameni de televiziune care s-au apucat de cantat

Consacrate in special ca oameni de televiziune, multe vedete tv de la noi din tara au o pasiune comuna pentru cantat, motiv pentru care pot sustine concerte precum cantaretii cu state vechi. Printre acestia se numara Robert Turcescu, Nicoleta Luciu si Adela Popescu, scrie eva.ro.

1 Robert Turcescu, din studio la Eurovision 

Faptul ca Robert Turcescu are o pasiune pentru muzica nu a fost cunoscut de foarte multa lume. Insa, odata cu editia din acest an a Eurovisionului, Turcescu si-a luat inima in dinti si a aparut in public pentru a canta.

Realizatorul TV a strans in jurul sau mai multi jurnalisti pasionati de muzica si a creat formatia Casa Presei. Alaturi de acestia, el a reusit sa ajunga in finala editiei nationale a Eurovisionului, care are loc pe 9 martie.

2 Mihai Bendeac canta alaturi de Delia

Mihai Bendeac s-a facut remarcat in televiziune datorita show-ului Mondenii. Apoi, el s-a mutat la Antena 1, iar recent a debutat in muzica, realizand un duet cu Delia Matache.

Piesa lansata de cei doi este una de dragoste si se numeste „Doi in unu“, fiind pusa de Delia pe pagina ei de Facebook. „Laaaaadies and gentleman of facebook… I give yoooou «Doi in unu» feat. Mihai Bendeac. Liber la like si share, va pupa Dilia!“, le-a scis cantareata prietenilor ei virtuali.

3 Nicoleta Luciu a infiintat trupa Laguna

In anul 1999, Nicoleta Luciu a castigat titlul de Miss Romania. Datorita acestei titulaturi, Nicoleta a devenit cunoscuta, iar contractele au inceput sa curga valuri. Ea a devenit asistenta TV, cunoscand succesul datorita show-ului in care Teo Trandafir era realizator, scrie eva.ro. 

Nicoleta Luciu si-a dat seama apoi ca poate castiga mai multi bani din muzica si a infiintat trupa Laguna. Deoarece nu a avut succes, s-a reprofilat si a devenit actrita, jucand in toate telenovelele de la Acasa TV.

Acum, Nicoleta Luciu a devenit din nou cantareata, lansand mai multe melodii, cea mai cunoscuta fiind „Mexicano“, pentru care a filmat si un videoclip.

4 Adela Popescu, concerte cu mii de fani

Adela Popescu a devenit cunoscuta datorita celor de la Media Pro, care au selectat-o pentru a jucat in telenovelele de pe Acasa TV. Odata devenita cunoscuta, Adela a profitat de notorietatea ei si a reusit sa-si implineasca un vis din copilarie: s-a apucat de cantat.

In prezent, vedeta canta alaturi de DJ Project, strangand la concerte mii de oameni.

5 Mihaela Tatu: „La hanul lui Tatu“

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea datorita emisiunii „De 3x femeie“, de la Acasa TV. Plecata de la televiziunea ce apartinea grupului Media Pro, Mihaela a mai cochetat cu televiziunea, dar nu a mai fost asa vizibila.

In vara anului trecut, Mihaela Tatu a fost invitata la Kanal D, acolo unde a cantat melodia „La hanul lui Tatu“. „Oamenii simt nevoia sa dea pe afara manifestarile lor artistice. Eu cant foarte frumos! Mai pictez... De cate ori vin la TV, imi vine sa cant tot melodia «Hanul lui Tatu»“, a spus Mihaela Tatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare