Vedete din Romania

#despartiri #cupluri Hollywood # cuplarile #preziceri #miley cyrus #mila kunis #kim kardashian

5 predictii despre cuplarile si despartirile vedetelor de la Hollywood in vara 2013

Cuplarile si despartirile vedetelor se intampla fulgerator, mai ales ca lumea showbizului este ea insasi una agitata, care aduce surprize placute sau neplacute atunci cand te astepti cel mai putin. Pentru a afla viitorul unor cupluri celebre, editorii site-ului yourtango.com au apelat la serviciile unor specialiasti pentru a face cateva predictii asupra casatoriei sau despartirii acestora in 2013. Iata care sunt acestea.

1 Kim Kardashian si Kanye West

Vedeta de reality-show Kim Kardashian si Kanye sunt impreuna din aprilie 2012. Desi au aparut numeroase zvonuri in ceea ce priveste despartirea lor, cei doi continua sa isi traiasca povestea de dragoste in liniste, iar Kim a adus pe lume, pe 15 iunie, primul copil al cuplului. Tinand cont ca vedeta a incheiat si divortul cu Kris Humphries, specialistii contactati de tango.com spun ca acestia au mari sanse sa se casatoreasca pana la sfarsitul verii.

2 Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Desi formeaza un cuplu de mai bine de un an, prezicatorii spun ca inca nu se poate vorbi despre o casatorie intre Miley Cyrus si Liam Hemsworth. Chiar daca pare un cuplu destul de solid, iar Miley s-a afisat deja cu un inel de logodna pe mana, se pare insa ca acestia se vor desparti in toamna.

3 Olivia Wilde and Jason Sudeikis

Daca s-ar face un top al cuplurilor perfecte de la Hollywood, Olivia Wilde and Jason Sudeikis ar fi in fruntea clasamentului. Se pare ca acestia au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in vara aceasta, iar prezicatorii spun ca acesta nunta se va desfasura intr-un loc retras si foarte intim.

4 Mila Kunis si Ashton Kutcher

Mila Kunis si Ashton Kutcher petrec foarte mult timp impreuna, mai ales ca sunt implicati si in aceleasi proiecte cinematografice. Faptul ca ies in oras impreuna cu alte cupluri si ca fac vizite dese mamei Milei arata ca relatia lor devine din ce in ce mai serioasa, insa, deocamdata, nu se intrevede nicio intentie de casatorie.


5 Lindsey Vonn si Tiger Woods

Lindsey Vonn si Tiger Woods au anuntat de curand ca formeaza un cuplu prin intermediul retelei de socializare Facebook, unde au postat cateva fotografii siropoase cu ei. Tinand cont de scaparile din trecut ale jucatorului de golf, nu se preconizeaza un viitor prea indelungat ale acestui cuplu.



Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului