Vedete din Romania

#macaulay culkin #monica gabor #catrinel menghia #adelina pestritu #casnicii #mariaj vedete #mariaj scurte

5 vedete care s-au casatorit la varste fragede. Iata cat a durat mariajul lor

Desi incearca cu orice pret sa isi gaseasca persoana potrivita pentru a face marele pas spre altar, multe dintre celebritati au ales sa se casatoreasca la varste foarte fragede din dorinta de a scapa mai repede de sub tutela parintilor si pentru mai multa independenta. Mariajele multora nu au rezistat insa testului timpului. Iata cateva dintre vedetele care s-au casatorit de tinere si cat au rezistat casniciile lor.

1 Catrinel Menghia

Catrinel Menghia, unul dintre cele mai apreciate modele de origine romana de peste hotare, s-a casatorit la varsta de 19 ani cu impresarul sportiv Massimo Brambati, mai in varsta decat ea cu 19 ani.

Mariajul lor a fost unul furtunos si tensionat. Gelozia exagerata a sotului sau a facut-o pe Catrinel sa divorteze dupa sase ani de casnicie. Acum, la 27 de ani, Catrinel Menghia nu mai pune accent pe viata sa amoroasa, ci isi concentreaza toata atentia asupra carierei sale.

De curand, vedeta si-a facut debutul si in actorie, primind un rol in celebrul serial american "CSI: Crime si investigatii".


2 Monica Gabor

Monica Gabor si Irinel Columbeanu, unul dintre cele mai mediatizare cupluri din Romania, s-au casatorit in anul 2006. Monica Gabor era inca eleva la liceu, avea doar 18 ani, cand a acceptat sa se casatoreasca cu Irinel Columbeanu, desi intre ei era o varsta de 30 de ani.

Desi nimeni nu credea ca mariajul lor va fi unul de durata, surprinzator, acestia au divortat dupa 5 ani de casnicie, in anul 2011. In prezent, Monica Gabor locuieste in America si se perinda prin cercuri exclusiviste, alaturi de noul sau iubit, Mr. Pink.


3 Adelina Pestritu

Prezentatoarea TV Adelina Pestritu s-a casatorit la varsta de 22 de ani, in 2009, cu cantaretul Liviu Varciu. Mariajul lor a durat insa doar un an.

Se pare insa ca divortul i-a adus insa numai lucruri benefice vedetei, mai ales in ceea ce priveste cariera.


4 Macaulay Culkin

Celebrul actor Macaulay Culkin, cunoscut din fimul "Singur acasa", s-a casatorit la doar 18 ani cu Rachel Miner, care avea aceeasi varsta. Casnicia lor nu a durat insa, cei doi divortand dupa 2 ani de mariaj.

5 Drew Barrymore

Actrita Drew Barrymore s-a logodit mai intai la varsta de 16 ani cu Leland Hayward, in anul 1991, insa cei doi nu au apucat sa ajunga si in fata altarului. Vedeta s-a casatorit insa trei ani mai tarziu cu Jeremy Thomas, 32 de ani. Cei doi au divortat dupa doar un an de mariaj.




Sursa foto: therichest.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului