Vedete din Romania

#mihaela radulescu #andreea marin #anda adam #showbiz #oana roman #adina postelnicu #gabriela cristea #vedete intern #barbati tineri dragoste

6 dive indragostite lulea de barbati necopti

Vremea cand cuplul Israela si Liviu Arteni soca opinia publica prin prisma celor 30 de ani care ii desparteau a trecut. Oamenii par sa se fi obisnuit cu relatiile dintre dive mai coapte si tinerei in forma. Reteta e una de succes, cate vreme multe dintre cupluri ajung sa se si casatoreasca.

Adina Postelnicu

Sursa foto: cancan.ro

Povestea unui cuplu inchegat de cateva luni a iesit zilele acestea la iveala. Cantareata Adina Postelnicu, una dintre cele trei componente ale trupei Heaven, s-a afisat la nunta lui Connect-R impreuna cu mai tanarul sau iubit, Glance. Diferenta de varsta dintre artist, care ii este si coleg de scena Adinei, si blonda e de 10 ani, Glance abia implinind 25 de ani.

Oana Roman

Sursa foto: libertatea.ro

9 ani o despart pe Oana Roman de barbatul care i-a devenit sot in urma cu patru luni. Marius are 26 de ani, iar Oana, 35. Cu toate astea, nimic nu a stat in calea celor doi pentru a-si intemeia o familie. Oana si Marius au impreuna o fetita in varsta de trei luni.

Citeste si:

Mega-scandal! Chef Florin Dumitrescu, facut albie de porci: E seful mascaricilor!

Oana divorteaza! Ce a facut sotul ei este inadmisibil!

Irina Schrotter, acuzata de evaziune fiscala de un milion de euro

 

Anda Adam

Sursa foto: musicmix.rol.ro

Putin mai mica e totusi diferenta dintre Anda Adam, 34 de ani, si proaspata sa cucerire, Sorin Andrei, 28 de ani. Sa nu uitam insa ca Anda are deja experienta unei relatii de durata cu un barbat cu 14 ani mai tanar decat ea, fotbalistul Catalin Tira.

Gabi Cristea si Tavi Clonda

Sursa foto: enational.ro

Si Gabriela Cristea, in varsta de 38 de ani, si-a gasit fericirea alaturi de un barbat mai tanar decat ea. Iubitul sau, Tavi Clonda, are 33 de ani, iar vedeta Kanal D pare alaturi de el mai fericita ca niciodata.

Andreea Marin

Sursa foto: expresspress.ro

Intre Andreea Marin si medicul Tuncay Ozturk este o diferenta de 11 ani, insa cei doi se pare ca se iubesc foarte mult, iar "Zana" se declara foarte linistita si impacata cu sine. "Important e ca doi oameni sa se simta bine impreuna, sa aiba ce impartasi, sa te intelegi cu omul respectiv", a spus Andreea.

Mihaela Radulescu

Sursa foto: eva.ro

Relatia dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil e deja de notorietate. Cei doi sunt impreuna de sase ani, chiar daca Mihaela este mai "coapta" cu 11 ani decat prezentatorul TV.

Opinia specialistului

Potrivit pishilogilor, diferenta de varsta nu este un impediment intr-un cuplu, important este si rolul cu care intra cei doi in relatie. "Daca cei doi sunt realizati din punct de vedere profesional, emotional si decizia de a fi impreuna este una matura, lipsita de interese, iar partenerii intra pe rolul de iubit/iubita, nu pe rolul de mama/copil, atunci este in regula", a declarat psihologul Oana Tudor pentru, evz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare