Vedete din Romania

#stela popescu #andra #vedete reclame #Dry Cooker #Garnier #Farmec Natural # Dormeo

6 vedete care castiga bani din reclame

Talentul nu este singurul lucru care le ajuta pe vedete sa se mentina in top si sa adune beneficii materiale. Acestea profita de statul lor de vedeta pentru a-si vinde imaginea unor companii de produse de larg consum, care, implicit, profita si ele de notorietatea de care se bucura celebritatile pentru a-si creste vanzarile. Iata cateva vedete care s-au implicat in ultima perioada in mai multe campanii publicitare si care aduna sume frumusele din promovarea unor produse comerciale.

1 Andra

Cantareata Andra promoveaza de cativa ani vopseaua de par Garnier, colaborare pe care a prelungit-o si anul acesta si se pare ca este destul de solida din moment ce aceasta companie ii promoveaza la randul sau, pe pagina de Facebook, noul sau single, "Inevitabil va fi bine", prin mesajul "Andra si al sau Inevitabil va fi bine". Totodata, Andra si-a asociat imaginea de cateva luni si cu compania Lidl.




2 Giulia Anghelescu

La fel de activa in campaniile publicitare este si cantareata Giulia Anghelescu, care promoveaza produsele Farmec Natural, dar este si una dintre vedetele ambasadoare ale campaniei Colgate "Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate”, alaturi de prezentatoarea TV Andreea Bereclanu si actritele Dana Rogoz si Andreea Ibacka.

3 Loredana Groza

Loredana Groza promoveaza de cateva luni produsele companiei Avon. Ea a devenit, de curand, si imaginea statiunii Mamaia, la invitatia primarului Constantei, Radu Mazare.

4 Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu a fost anul acesta protagonista reclamei la tigaia Dry Cooker, spot publicitar ce a fost interzis de CNA pentru numeroasele greseli gramaticale pe care le continea textul.

5 Stela Popescu

Actrita Stela Popescu si-a rotunjit si ea veniturile prin promovarea aceleiasi tigai Dry Cooker, dar si din numeroasele spoturi publicitare realizate pentru farmacia Catena, alaturi de actorul Alexandru Arsinel.




6 Nadia Comaneci

Fosta sportiva Nadia Comaneci este imaginea companiei Dormeo, al carei spot publicitar se difuzeaza atat in Romania, cat si in Moldova, Bulgaria, Rusia, Turci, Polonia si Muntenegru.


Sursa foto: adhugger.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare