Vedete din Romania

# copil nelu ploiesteanu # baiat nelu ploiesteanu #nelu ploiesteanu

A murit baiatul lui Nelu Ploiesteanu. Avea doar 32 de ani

Clipe grele pentru cantaretul de muzica lautareasca Nelu Ploiesteanu. Fiul sau, Mihaita, in varsta de 32 de ani, s-a stins din viata.

Tanarul esra imobilizat la pat de 20 de ani, fiindca suferea de tetrapareza spastica. Mihaita era dependent de parintii sai si a ramas imobilizat dupa un vaccin facut in copilarie.

De asemenea, baiatul lua foarte multe pastile. El a ramas paralizat dupa ce medicii i-au facut un vaccin la varsta de doua luni. La scurt timp a aparut aceasta tetrapareza, iar medicii le-au dat vestea celor doi parinti ca fiul lor nu se va mai face niciodata bine.

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea”, declara în 2014 Elena Ploieșteanu, la „Acces Direct”

Vestea tragica a fost anuntata sambata de catre rudele artistului. Nelu Ploiesteanu a vorbit de multe ori public despre boala baiatului sau, tetrapareza spastica, dar, ca orice parinte, a crezut ca starea lui medicala se va ameliora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare