Vedete din Romania

# a murit daniel siminic #daniel siminic

A murit Daniel Siminic! Drama in muzica romaneasca!

Drama in muzica romaneasca. A murit Daniel Siminic, un cunoscut interpret de muzica populara. Anuntul trist a fost facut de catre Andrada Barsauan, interpreta de muzica populara care colabora cu artistul. Daniel Siminic a murit in urma unui infarct.

"Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ati cunoscut si ati colaborat cu el… Astazi cand trebuia sa filmam impreuna, am primit un telefon inainte de a porni spre filmare anuntandu-ma ca Daniel Siminic ne-a parasit astazi… Dumnezeu sa il ierte si sa aiba odihna vesnica!?", a scris artista pe Facebook.

"Azi trebuia sa filmam impreuna ganduri si vise la care am gandit impreuna, mi-ati dat viata si sens cantecelor mele! N-am sa uit niciodata dimineata de astazi cand am primit telefonul de la Carmen… ma gandesc cu durere si realizez ca ultimul videoclip si ultima ta postare pe Facebook e cantecul meu " Cand pleaca din lume tata"….??", a mai adaugat Andrada Barsauan pe reteaua de socializare.

Cunoscuta interpreta de muzica populara şi-a pierdut un foarte bun prieten si colaborator. Daniel Siminic a lucrat si in televiziune dar, in ultimii ani, s-a facut remarcat in productia video, acolo unde a lucrat cu o multime de artisti cunoscuti, scrie cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare