Vedete din Romania

#deces Marioara Zavoranu #vedete intern #marioara zavoranu #showbiz

A murit Marioara Zavoranu! Oana ramane fara avere?

Marioara Zavoranu a murit in aceasta dimineata, la ora 9.30, anunta spynews.ro. Mama starletei TV Oana Zavoranu se afla internata de la inceputul anului  la sectia Terapie Intensiva a Institutului Fundeni, din cauza unei suferinte renale. Pe 15 februarie, medicii i-au extirpat un rinichi.


In ultima perioada, starea de sanatate a Marioarei Zavoranu se agrava continuu si facea dializa. Lupta medicilor a fost insa in zadar. Marioara Zavoranu a intrat in coma aseara, fiind tinuta in viata doar de aparate. Potrivit sursei citate, femeia in varsta de 66 de ani nu s-a putut odihni sau manca, mai ales din cauza scandalului pe avere in care era implicata si fiica sa. "Eu nu mai am rude! Am spus ca sunt orfana! Am avut intr-adevar doi tati", spunea Oana Zavoranu la Kanal D, zilele trecute.

E de notorietate disputa dintre cele doua femei. Desi de afla pe patul de spital, Oana a anuntat ca se va opune ca mama sa sa fie inmormantata in cimitirul pe care vedeta TV il detine in sudul Capitalei. "Nu ma voi duce la inmormantarea ei, voi face asa cum a facut si ea. A preferat sa stea in birou decat sa mearga la inmormantarile sotilor", a declarat recent bruneta.

60 de milioane de euro ar fi averea pe care a cumulat-o Marioara Zavoranu de-alungul timpului, bani si bunuri mostenite de la unul dintre sotii sai.

Oana Zavoranu si-a cerut de nenumarate ori drepturile, insa de fiecare data s-a lovit de raspunsul negativ si categoric al mamei ei."Doamna, eu
75 % nu-i dau! Business-ul nu...Nu poate sa-l administreze ea. Nu am acordul asociatului meu. N-am incredere. Mi-e teama pentru mine. Aproximativ mie si asociatului meu ne revin cam 120.000 de euro, ce ti se pare asa mult? Nu-ti dau nimic!", a declarat Marioara Zavoranu, in cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Cat timp a fost internata la Spitalul Fundeni, Marioara Zavoranu a slabit 50 de kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului