Vedete din Romania

#Ion Dichiseanu Papaiani #Alexandru Arsinel Papaiani #deces Sebastian Papaiani #sebastian papaiani

Actorul Florin Zamfirescu, despre ultima intalnire cu Sebastian Papaiani: “Era indispus. Vorbea greu"

Moartea actorului Sebastian Papaiani este deplansa de intreaga lume a actorilor de la noi! Florin Zamfirescu, Ion Dichiseanu si Alexandru Arsinel sunt primii care au reactionat!

Actorul Florin Zamfirescu a povestit cum a decurs ultima intalnire dintre cei doi.

“Vestea este groaznica. Papaiani era asa o personalitate, incat nici nu pot sa spun ca a disparut. Daca ne uitam la filmele lui, la vesnicul tanar Papaiani, la vesnicul sugubet Papaiani… Am avut o discutie acum doua luni. Era indispus. Vorbea greu. Nu mi-a recunoscut vocea si m-a intrebat ‘Ce vrei?’. Am incercat sa-i cresc moralul. Nu pot sa-l prezint pe Papaiani, pentru ca toata lumea il cunoaste. Nu pot sa-l laud pe Papaiani, pentru ca toata lumea il iubeste. Dumnezeu sa-l odihneasca”, a povestit actorul Florin Zamfirescu, la Realitatea TV.

Ion Dichiseanu a fost dintre prietenii apropiati ai lui Sebastian Papaiani care, se pare, tragea sperante ca se va face bine si va ajunge acasa. „E o veste cum nu se poate mai trista. stiam cum evolueaza, a stat doua luni in spital, apoi la recuperare. Tragea sperante”, a declarat Ion Dichiseanu, la Antena 3.

„Ma intreb cine o sa ne mai faca sa zambim. A fost o jumatate de an infernala. Nu am vorbit cu el, era bolnav. Stiu ca personalul de la Spitalul Universitar vorbea la modul cel mai placut despre el, spunea ca ii facea sa zambeasca. Omul de rand si-a iubit actorii, mai ales pe cei de comedie. intotdeauna ei sunt inconjurati cu dragoste, pe strada, la spectacole”, a declarat si AlexandruArsinel, tot pentru aceeasi sursa.

“Am avut sansa sa debutez cu el in anii 1990, sa mergem in turnee, sa stau cu el in camera si sa imi povesteasca despre teatru. Era un om absolut… De un umor si de o bunatate extraordinara, un om care punea multa pasiune in tot ceea ce facea. Este tare pustiu. Comedia in Romania a devenit foarte trista si suferinda. Iata, intai Gyuri si acum nenea Bica. Este o comedie trista”, a spus George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, pentru News.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare