Vedete din Romania

#Anamaria Marinca BBC #Anamaria Marinca Hinterland #Anamaria Marinca Marea Britanie #showbiz #anamaria marinca

Actrita din "4, 3, 2", ignorata in tara, apreciata peste hotare. Tu o recunosti?

Faimoasa mai ales pentru rolul din “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, filmul regizorului roman Cristian Mungiu, care a primit premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes, Anamaria Marinca (37 de ani) va aparea pe 13 septembrie in sezonul doi al serialului britanic de succes “Hinterland”, difuzat de postul TV galez S4C si de BBC.

 

Marinca ii va da viata lui Meg Mathias, sotia personajului principal, detectivul Tom Mathias, interpretat de celebrul actor britanic Richard Harrington.

Acesta trece printr- o criza emotionala din cauza demonilor din trecut care nu ii dau pace, iar sotia sa apare din senin crescand intriga in serial, Meg dezvaluind detalii din trecutul misterios al sotului ei. in izolatul oras de coasta Aberystwyth, tara Galilor, invaluit de mistere, Tom, impreuna cu un partener, investigheaza numeroasele crime de aici. Serialul a fost distribuit si la nivel international si poate fi vazut in 30 de tari.

Anamaria Marinca a devenit cunoscuta datorita unor roluri din filme precum “Sex Traffic”, de David Yates (2004), pentru care a primit premiul BAFTA in 2005.

Rolul Otiliei din filmul “4 luni, 3 saptamani si 2 zile” i-a adus Anamariei Marinca, in 2007, premiul pentru cea mai buna actrita a anului la Festivalul International al Filmului de la Stockholm, iar in 2008, premiul FIPRESCI pentru cea mai buna actrita la Festivalul de la Palm Springs.

A jucat alaturi de Brad Pitt si Shia LaBoeuf in drama de razboi “Furia: Eroi anonimi” si alaturi de Liam Neeson in “Cinci minute in rai”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului