Vedete din Romania

#anastasia cecati #Las fierbinti #crima

Actrita din Las Fierbinti, ucisa de sot

Anastasia Cecati, model cunoscut si actrita, a fost ucisa duminica de sot. Acesta i-ar fi taiat gatul, apoi s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 7 al blocului in care locuia Anastasia. In camera alaturata se afla un bebelus.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți", iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală, după cum relatează publika.md.

In urma cu nici o luna, femeia in varsta de 31 de ani nascuse si se afla la Chisinau. Bebelusul se afla intr-o camera alaturata in momentul tragediei. Anastasia Cecati si partenerul ei de viata s-au certat, iar barbatul a devenit violent. A luat un cutit si i-a taiat gatul femeii. Imediat, acesta s-a aruncat de la etaj. 

Politistii au ajuns la locul faptei unde nu au putut decat sa constate decesul mai intai al barbatului si apoi al Anastasiei, care era intr-o balta de sange. Ucigasul mai fusese casatorit. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului