Vedete din Romania

#adela popescu sarcina #copil adela popescu #radu valcan #adela popescu

Adela Popescu a dezvaluit sexul bebelusului. Ce nume crezi ca ii va pune?

Ca actrita Adela Popescu va fi mama, nu mai este un secret. Insa noul an i-a adus doua vesti bune: a primit o noua emisiune la ProTv si a aflat sexul bebelusului. Ea l-a dezvaluit chiar in prima editie din acest an a emisiunii "Vorbeste lumea", pe care o prezinta alaturi de Cove. Anuntul a fost ulterior facut si pe blogul vedetei.

Adela Popescu chiar s-a amuzat putin pe seama sotului Radu Valcan care se pare ca si-ar fi dorit sa fie tata de fata. 

"Dragii mei cei mai dragi, nu stiu voi cum vi-l imaginati pe Radu ca tata, dar sigur el se proiecta cam asa: jeansi prespalati, bocanci, tricou alb simplu de bumbac, eventual o caciula, ochelari de soare si… o zana superba creola cu ochi verzi calare pe gatul lui care sa-i spuna cat de mult il iubeste. Fata tu’ tata. Ei bine, viata stie ce e mai bine pentru noi, asa ca astazi am aflat ca vom avea un baietel! Suntem foarte foarte fericiti si abia astept sa va descriu care este si proiectia mea cu putulica asta mica ce ne-a dat viata peste cap in cel mai frumos mod cu putinta", a scris Adela. 

De asemenea, in emisiunea Vorbeste Lumea, Adela a marturisit ca s-a gandit deja la cateva nume de baieti insa nu este foarte decisa. Cove, partenerul ei de emisiune si deja tata, a asigurat-o ca va veni o vreme cand va stii fara urma de indoiala ce nume trebuie sa poarte baietelul ei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare