Vedete din Romania

# adela popescu copii #adela popescu

Adela Popescu a dezvaluit sexul celui de-al treilea copil

Adela Popescu a fost invitata in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea". Insarcinata in 17 saptamani, actrita a dezvaluit sexul celui de-al treilea copil. 

”Cel mai amuzat este ca e tot baiat. Voi va dati seama ce ne asteapta?! Dupa ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reactie surprinzatoare: O sa avem patru copii! Din cauza ca acesta este tot baiat, o sa mai facem unul pana iese fetita. Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu ca voi fi mama a trei baieti. Mi se pare mare lucru sa fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu in urma cu putin timp.  

Adela Popescu s-a retras din cadrul emisiunii "Vorbeste lumea", imediat dupa ce a anuntat ca este insarcinata pentru a treia oara. 
 
„Pentru ca este o perioada destul de dificila, am hotarat sa ma retrag.
A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gandit foarte mult la ce e de facut. Pentru ca avem aproape familia, parintii care sunt mai expusi si sunt in grupa de risc. Cred ca este un risc pe care nu trebuie sa mi-l asum.
Ce am in burtica e mult mai important si pot sa renunt la cel mai frumos loc de munca pe care-l am.
Am aflat ca vom deveni, din nou, parinti cu aproximativ trei luni si ceva in urma, aproape patru luni. Noi stiam, evident, dar am asteptat momentul oportun, sa dam vestea, sa treaca de primul trimestru pentru a ne asigura ca totul este in regula ”,  a spus Adela Popescu in urma cu cateva saptamani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare