Vedete din Romania

#Curaj Adela Popescu #tatuaj Adela Popescu #vedete intern #showbiz #adela popescu

Adela Popescu si-a invins o mare frica!

“Curaj”, videoclip-ul solo al Adelei Popescu, pe care fanii il vor putea vedea curand, a determinat-o pe artista sa ia o hotarare radicala si in ce priveste viata ei din afara scenei. Adela vrea sa elimine, cu #curaj, toate fricile din existenta sa!

“Nu mai vreau sa imi fie frica!!! De nimic şi nimeni. Frica intuneca judecaţi, fura bucurii, ştirbeşte ani… Vreau sa fiu libera şi singurele lucruri de care sa imi fie frica sa fie propriile-mi decizii. Şi ca sa lucrez aplicat, m-am pus pe facut o lista cu toate fricile. S-au adunat cateva. Vreau ca in fiecare zi sa tai de pe lista o frica”, a explicat artista.

Asadar, dupa ce si-a depasit frica de a sta sub apa, Adela a trecut la urmatoarea frica de pe lista – aceea de a-si face un tatuaj. “Imi plac tatuajele. Imi place sa le vad la Radu, imi plac femeile ‘salbatice’, cu un braţ tatuat, parul aranjat neglijent, cu geaca de motor aruncata peste o rochiţa scurta alba de in şi cu vreo doi copii blonzi. Unul in braţe şi altul de mana. Şi ştiţi de ce imi plac femeile tatuate? Pentru ca nu le-a fost frica!”.

Adela Popescu a reusit sa-si infranga si aceasta frica si acum poarta cu mandrie, la incheietura, un tatuaj cu simbolul infinitului. Acesta nu este doar un simplu tatuaj, ci este vorba despre “Curajul de a face exact ceea ce-mi doresc!”, explica Adela pe blogul ei.

Performantele sportivilor paralimpici, care, in ciuda dizabilitaţilor, nu numai ca duc o viaţa normala, dar, prin faptul ca isi infrang zi de zi limitele, dau tuturor o lectie de curaj, i-a inspirat Adelei piesa “Curaj”, interpretata impreuna cu Sorana. “Piesa are un mesaj motivaţional, optimist, menit sa ne faca sa realizam cat suntem de norocoşi. Chiar daca uneori intampinam probleme, daca avem curaj, apar minunile”, a explicat Adela mesajul videoclipului regizat de Bogdan Paun si Alex Muresan.

Exemplul sportivilor paralimpici se pare ca a inspirat-o pe Adela nu numai pe plan profesional, ci si pe plan personal. Artista este hotarata sa continue lupta cu propriile limitari date de diverse temeri, pana cand va fi libera de orice frica si va putea afirma cu tarie #amcuraj: “Zilele urmatoare voi continua seria de experimente. Ziua si frica. Sau mai bine zis: ziua si curajul!”, marturiseste Adela Popescu pe blogul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului