Vedete din Romania

Adela Popescu si Radu Valcan, primele imagini cu baietelul lor superb!

S-a nascut in iunie 2006, dar nu a avut pana acum nicio aparitie oficiala. Alexandru este insa prezentat fanilor parintilor lui celebri cu mare stil, chiar pe coperta unei reviste. 

Adela Popescu si Radu Valcan apar pe coperta revistei Unica din luna decembrie alaturi de baietelul lor de 6 luni, Alexandru. Ei au participat la o sedinta foto speciala, dedicata Craciunului. 

”M-am schimbat mult. Dar a fost o evoluție firească. Pe de altă parte, Alexandru a scos din noi doar ce este bun. Asta și pentru că el este foarte cuminte. Activ, extrem de vesel, dar cuminte. Cred că un bebeluș cu colici, sau pur și simplu mai plângăcios, poate scoate ce e mai rău din părinții lui în acea periodă. Asta pentru că neputința de a-l alina te frustrează, iar nesomnul face ravagii. Cuplurile trec prin grele încercări în acele perioade. Din fericire, noi am fost feriți, deși poate am fi gestionat corect și o situație de acest gen. Nu știu, vedem la al doilea“, a declarat pentru Unica Adela Popescu.

Foto: Unica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare