Vedete din Romania

# adela popescu dieta #adela popescu

Adela Popescu, silueta de invidiat dupa nastere. Ce dieta a tinut

Adela Popescu a slabit spectaculos dupa cele doua nasteri, pe parcursul carora s-a ingrasat enorm. 

Recent, vedeta a povestit cum a reusit sa dea jos kilogramele in plus pe care le-a acumulat pe parcursul celor doua sarcini. 

Înainte să îl nasc pe Alexandru făceam mișcare. După ce l-am născut am avut scuza asta, că trebuie să am grijă de copil și că nu am timp. După care noi am știut imediat că ne mai dorim un copil. Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraș la loc? Nu mai slăbesc». Și nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…”,  a declarat Adela Popescu pentru revista VIVA!.

Celebra actriță a mai dezvăluit că a urmat o alimentație sănătoasă și că nu a ținut un regim strict. „Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase, a spus Adela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului