Vedete din Romania

#Adela Popescu insarcinata #vedete intern #showbiz #adela popescu

Adela Popescu va deveni mamica! Cum a facut anuntul cel mare

Adela Popescu si Radu Valcan le-au facut cel mai frumos de Craciun familiilor lor: i-au anuntat ca vor fi parinti. Viitoarea mamica a povestit pe blogul sau cum le-au dat vestea apropiatilor.

”Ne-am gandit ca vom face anuntul în fel si chip. Ni-i imaginam pe fiecare emotionati, agitati, fericiti. Aproape ca am facut pariuri daca va plange sau nu Ioana, daca Bobo o sa faca mai întai o gluma, daca lui Coco o sa-i tremure mana pe furculita cu salata beouf cand va afla, sau daca unchiul Cristi se va umfla in pene de mandrie. Parintii nostri, carora le spusesem inca de cand am aflat, deja se obisnuisera cu apelativul „buni”, „mamaie”, „tataie”. Bunica lui Radu deja imi trimitea prajituri si supa cat „pentru doi”, iar Radu rasufla usurat ca nu am pofte chinuitoare. Spre norocul lui.

Cu aceasta ocazie am aflat si ca se poate totusi pastra un secret in familie. Lucru de care ne indoiam profund pana acum.

Au primit vestea din... cutie

De Craciun am facut anuntul.

A venit un colet in momentul in care eram toti stransi la masa. O fotografie cu ecografia pusa intr-o cutie metalica cu Mos Craciun, reni, zapada, stelute, cadouri , a ajuns la Radu. El a desfacut-o si a dat-o din mana in mana tuturor. Nu puteti sa va imaginati cum a fost!

Fiecare dupa ce se uita in cutie avea o reactie de zile mari. Ceilalti erau disperati ca nu intelegeau ce se afla acolo. Si trageau de cutia aia ca de un cufar cu galbeni. Tipete, rasete si lacrimi in lant, menite sa ne reaminteasca cat de norocosi suntem si noi, dar si minunea care se va naste inconjurata de atata iubire!

Vom fi parinti, dragii nostri, si ne-am dorit sa impartasim cu voi vestea aceasta in perioada Craciunului, ultimul „in doi”, a scris vedeta pe blogul sau.

 

“Un copil e ceva firesc acum pentru noi, asa cum a fost si casatoria noastra. Imi doresc foarte mult o fata. Sa semene cu Adela, desteapta, talentata si frumoasa ca si ea, dar sa ma iubeasca pe mine. Asa se spune, nu, ca fetele sunt foarte apropiate de tatii lor”, declara Radu Vâlcan, pentru Libertatea, in urma cu o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare