Vedete din Romania

#viata intima #premii oscar #adele #Simon Konecki #nume bebelus

Adele tine secret numele bebelusului ei

Cunoscuta cantareata Adele, care a adus pe lume un copil in luna octombrie a anului trecut, a declarat ca nu este inca pregatita sa faca public numele bebelusului ei. Cu toate acestea, artista a dezvaluit ca "Little Peanut" este numele de alint al pruncului sau.

Dupa ce a nascut la finalul anului 2012, aparitiile publice ale cantaretei Adele au fost din ce in ce mai rare. Recent, vedeta a anuntat ca nu va renunta la viata sa artistica si si-a facut aparitia la Gala Premiilor Globurile de Aur, unde a si castigat premiul pentru cea mai buna coloana sonora pentru filmul Skyfall.

Intrebata care este numele copilului sau, Adele a declarat ca nu este inca pregatita sa il faca public si ca este un lucru foarte intim si personal, de care vrea sa se bucure cat mai mult.

Adele, care locuieste la Londra, in Marea Britanie, va ramane in Los Angeles pana la decernarea Premiilor Oscar, unde a primit o nominalizare pentru Cea mai buna Melodie pentru acelasi film din seria James Bond. Pe parcursul sederii sale in Statele Unite ale Americii, artista este insotita de logodnicul si tatal copilului sau, Simon Konecki.

Artista a declarat ca logodnicul sau a convins-o sa realizeze melodia pentru James Bond.

Sursa foto: //www.dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului