Vedete din Romania

#impacare #despartire #liviu varciu #adelina pestritu

Adelina despre Liviu: "Astept ca el sa ma caute"

Desi sunt divortati de cateva luni, in urma unui scandal ce a tinut prima pagina a tabloidelor mult timp, Adelina Pestritu si Liviu Varciu marturisesc ca mai au sentimente profunde unul pentru celalalt.

Se pare ca cei doi si-ar dori foarte mult sa se vada, dar nu pot face lucrul acesta deoarece ii impiedica orgoliul.

In urma cu cateva zile, Adelina Pestritu a declarat pentru ziarul Libertate ca inca il mai iubeste pe fostul ei sot si ca este dispusa sa stearga cu buretele toate vorbele urate pe care si le-au spus pe perioada divortului.

“De fostul meu prieten, Sorin, m-am despartit din cauza distantei. Am tinut la el, era un baiat deosebit. Daca l-as fi iubit insa la fel ca pe Liviu, nu conta distanta dintre noi, el locuind la Timisoara. De fiecare data faceam comparatii cu Liviu, care, normal, ii erau favorabile fostului sot. M-am gandit mai tot timpul la el, dar incercam sa o fac mai rar, tocmai pentru ca ma durea ceea ce s-a intamplat intre noi”, a  marturisit Adelina.

Bulversat de cele auzite, actorul de la PRO TV a admis pentru aceeasi publicatie ca a fost la un pas de a-si suna fosta nevasta dar ca l-a oprit ceva.

Stiu doar ca am format 072... si atat. Ce o sa-i spun eu Adelinei? Intre noi s-au spus multe, au fost multe jigniri , de ambele parti. Mai intai, trebuie sa vorbim despre toate astea”.

Din pacate insa, dorinta lui Liviu nu se poate materializa prea curand si asta pentru ca orgoliul Adelinei se pune contra. Ea vrea sa-si revada fostul sot dar sustine ca doreste sa o contacteze el primul.

Poate ne purtam ca doi copii. Eu nu o sa-l sun, pentru ca sunt prea orgolioasa. Astept ca el sa ma caute. Atunci, daca imi propune sa ne vedem, o sa ne intalnim”, a completat frumosa bruneta.
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului