Vedete din Romania

Adelina Elisei amana nunta?

Multasteptata nunta a fotbalistului Cristian Chivu si a prezentatoarei stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei , se dovedeste a fi un eveniment pe cat de important, pe atat de dificil de organizat, relateaza Cancan.

 

Demersurile sunt mult ingreunate si se poate spune ca au intrat chiar intr-un impas, in principal din cauza protagonistilor evenimentului, care se arata destul de dezinteresati de pregatirile pentru petrecerea care va avea loc la inceputul lunii iulie.


adelina si cristi tot amana sa ia o parte dintre deciziile legate de nunta, blocand practic intreg mecanismul organizatoric. "Delegata" sa se ocupe de pregatiri , stirista nu s-a mai intalnit cu reprezentantii firmei care va asigura cateringul si aranjamentele de aproape o luna de zile, sustine Cancan.

 

Adelina a preferat sa-si petreaca tot timpul liber, adica cea mai mare parte a saptamanii, la Milano cu logodnicul ei. Si ca lucrurile sa fie cat mai dificile posibil, prezentatoarea nu raspunde la telefon cand este in Italia, motiv pentru care, evident, nici pe aceasta cale nu poate fi consultata.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului