Vedete din Romania

#adelina #liviu varciu #credit

Adelina: "Eu nu as lua un credit niciodata"

Adelina Pestritu , fosta sotie a lui Liviu Varciu, este impotriva creditelor si prefera sa plateasca totul cu bani cash. In tot acest timp, fostul ei sot se plange ca o sa aibe rate la banca inca 25 ani de acum incolo.

Focoasei brunete ii este prea frica ca la un moment dat nu o sa mai aibe bani pentru a plati ratele si tocmai de aceea prefera sa nu le faca. Mai mult decat atat, Adelina prefera sa plateasca orice isi cumpara cu banii jos, fie ca e vorba de niste haine sau de o masina.  

"Nu am avut niciodata un credit la banca. Nu as lua un credit niciodata pentru ca risti ca, intr-o buna zi, sa nu-l mai poti achita", a precizat Adelina Pestritu pentru site-ul cascar.ro.

Pe langa asta, frumoasa bruneta a mai declarat ca nu-si alege hainele dupa firma, ci dupa model. Iar atunci cand vede o bluzita frumoasa, o cumpara fie ca e de la taraba din colt.

"Daca hainele sunt frumoase, nu ma intereseaza daca sunt de la taraba sau de la magazin. Mi-am luat si bluze care au costat doar 50 de lei, dar si haine care au fost peste 1.000 de lei", a adaugat Adelina pentru cascar.ro

De partea cealalta, Liviu Varciu se plange ca va plati 1000 de euro lunar la banca inca 25 ani. Acesta a facut rate cand s-a casatorit cu Adelina pentru a putea cumpara apartamentul din Bucuresti.

Sosia Adelinei vrea doi copii, pe Liviu si Adelina

Intervievata de cei de la Libertatea, Cristina Roman, cea care este considerata a fi sosia Adelinei, a confirmat faptul ca a iesit in oras cu Liviu si ca si-ar dori doi copii pe care sa-i numeasca Liviu si Adelina.

"Da, e adevarat ca am iesit cu Liviu la un suc… As vrea sa ma mai plimb si prin parc cu el", a marturisit Cristina, pentru Libertatea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare