Vedete din Romania

#liviu varciu #adelina pestritu #bani #dansez pentru tine

Adelina l-a lasat pe Varciu din cauza banilor

Adelina Pestritu ar fi trebuit sa fie partenera de dans a lui Liviu Varciu in show-ul Dansez pentu tine" de la Pro TV, potrivit ziarului Cancan. Vedeta insa a renuntat, fiind nemultumita de suma mica pe care urma sa o primeasca pentru prestatie.

Varciu a fost nevoit sa isi caute alta partenera. El a ales-o pe Andreea, fosta lui iubita, care a fost multumita cu suma de euro pe care a primit-o pentru dans.

Propunerea de a dansa in show-ul de la Pro TV a venit imediat dupa ce cuplul Varciu - Pestritu s-a impacat. Chiar si dupa desparatire, intelegerea urma sa fie onorata de cei doi. Totul a mers conform planului pana cand au fost stabiliti termenii financiari.

Adelina a fost nemultumita de onorariul de 300 de euro care i se ofereau pentru prestatia sa. Vedeta se astepta sa fie recompensata cu 1000 de euro. Negocierile au fost oprite, iar Adelina a renuntat la aparitia tv.

Liviu Varciu a propus-o pe fosta lui iubita, care este dansatoare profesionista. Andreea a invatat rapid coregrafia si l-a ajutat si pe Liviu sa se prezinte onorabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului