Vedete din Romania

#ceaiuri slabit #atac panica #operatie nas #adelina pestritu

Adelina Pestritu, despre ce a indurat dupa operatia la nas: " Am facut atac de panica"

 

Adelina Pestritu este una dintre vedetele din Romania care a apelat la operatiile estetice si nu  a ascuns acest lucru.  Ea a facut o operatie de rinoplastie si implant de silicoane.

Urmarita de 1,4 milioane de persoane pe Instagram, vedeta primeste intrebari despre interventiile estetice, la care raspunde fara ezitari.

La 10 ani de operatia la nas, Adelin Pestritu a povestit cum au fost primele zile dupa interventie.

"Am facut atac de panica, pentru ca aveam impresia ca nu ma oxigenez suficient. Aveam impresia ca mi se descompune toata fața cand merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metoda clasica, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu sa suport durerea sau sa depind de pansamente, dar unii oameni nu au nicio treaba." a scris Adelina Pestritu pe Instagram.

Adelina Pestritu: " Nu este o rusine sa accepti ca nu esti perfect"

Aceasta este de parere ca operatia de rinoplastie iti schimba total fizionomia.

"Evident ca este o transformare in majoritatea cazurilor. Am vazut si esecuri. Trebuie doar sa iti alegi doctorul cu multa atentie si sa stii ce iti doresti. Dar e esential sa crezi in recomandarile lui. Nu este o rusine sa accepti ca nu esti perfect si exista loc de imbunatatiri. Eu am avut si probleme de sanatate, si de ordin estetic si am decis sa o fac. Nu regret nimic. Este cea mai buna alegere pe care am facut-o. E important sa ne simtim bine în pielea noastra," a marturisit Adelina.

Adelina Pestritu: " Pentru un corp care sa te multumeasca trebuie sa faci mereu ceva"

Adelina Pestritu le-a marturisit fanelor sale ca munceste foarte mult pentru a avea o silueta impecabila. Ea face sport regulat si uneori apeleaza si la ceaiuri de slabit si tratamente corporale.

"Zilnic lucrez la asta si fac ceva in acest sens. Fie ca fac sport, mananc organizat (nu mereu), fac tratamente corporale, beau ceaiuri de slabit, urmez sfaturile specialistilor in privinta greutatii ideale staturii si conformatiei mele. Pentru un corp care sa te multumeasca trebuie sa faci in permanenta ceva. Acum 10 ani nici la sala nu-mi placea sa merg. Mai tarziu am ințeles cat de important e sa o faci in mod regulat," a mai spus vedeta.

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare