Vedete din Romania

# adelina pestritu petrecere #adelina pestritu

Adelina Pestritu, petrecere de ziua de nastere cu 200 de invitati. Cum a aratat tortul vedetei

Adelina Pestritu si-a aniversat ziua de nastere, pe 2 februarie, intr-un restaurant de lux din Capitala. Vedeta a organizat o petrecere fastuoasa, la care au participat 200 de invitati.

Decorul pe care l-a ales vedeta pentru local a fost unul fabulos, iar petrecerea a avut ca tema „Wonderland”.

„A fost o petrecere exact așa cum îmi place mie, am dansat non-stop, am avut alături oamenii pe care îi iubesc, m-am bucurat de un decor de vis în note de negru, auriu și alb, de mâncare bună și de un program muzical ce nu ne-a dat voie să stăm mult la mese.
Ne-am gândit mult timp dacă să facem o mare petrecere sau să plecăm într-o vacanță doar noi, însă am decis că este cazul să distrăm prietenii dragi și mai târziu vom alege și o destinație exotică pentru relaxare. Și foarte bine am făcut”, a povesti Adelina Pestrițu, după petrecerea grandioasă pe care a organizat-o.

Se pare ca aceasta petrecere a fost o pregatire pentru nunta care urmeaza, mai ales ca Adelina si iubitul sau Virgil au taiat impreuna tortul grandios pregatit pentru acest eveniment.

Atmosfera de la petrecere a fost intretinuta de Taraful din Clejani, dar și formația Pindu și de Ansamblul Iholu din Constanța.
Printre invitații de seamă care i-au fost Adelinei alături în ziua în care a împlinit 32 de primăveri s-au numărat Mihaela și Mircea Geoanp, Roxana Ciuhulescu, Mădălin Ionescu, Ellie White, Minodora, Karmen Minune, Xonia, Denisa Tănase (ex-Bambi), Ela Crăciun, Oana Roman, Gabriela Cristea, Natalia Mateut, Alexandru Erbașu și mulți alții.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare