Vedete din Romania

# probleme sarcina #adelina pestritu #sarcina

Adelina Pestritu, probleme cu sarcina! Trece prin perioade dificile

Adelina Pestritu este insarcinata in sase luni, insa nu se poate bucura de aceasta perioada, din cauza problemelor pe care le are. Adelina a descoperit ca sarcina nu este o perioada prea placuta sau frumoasa.

Desi este in culmea fericirii ca va deveni mamica, bruneta a recunoscut ca are probleme. Transformarile prin care aceasta trece pe perioada sarcinii isi pun amprenta asupra acesteia, unele dintre ele fiind neplacute si cauzandu-i stari de rau. Adelina se confrunta adesea cu stari de greata si stari de balonare.

Adelina Pestritu a declarat pe retelele de socializare ca, pentru rezolvarea acestor probleme de sanatate nu apeleaza la pastile ci la ceaiuri speciale.

"Mananc multe fructe, as manca intruna capsune. Deocamdata am luat doar 5 kilograme, cred ca stau bine. Asta desi am inteles ca abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac in continuare sport, cu mare grija si exercitii dedicate gravidutelor, care sa nu puna copilul in pericol. imi este frica de nastere, medicul meu va decide in ultima luna de sarcina daca va fi nastere naturala sau cezariana. Primesc o gramada de sfaturi, unele ma ajuta, altele ma baga si mai tare in sperieti. imi doresc foarte mult sa o alaptez. Sper sa ma ajute si organismul, nu pot controla chiar totul", a declarat Adelina Pestritu, potrivit click.ro.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare