Vedete din Romania

# adelina pestritu locuinta # adelina pestritu casa #adelina pestritu

Adelina Pestritu si-a cumparat casa noua: "Am vrut sa o iau de la zero"

De cand s-a despartit de Speak, Adelina Pestritu parca a inflorit. Si-a facut un nou iubit si si-a cumparat si un apartament nou.

Vedeta a marturisit ca avea nevoie de un spatiu mai mare si si-a dorit sa fie cat mai aproape de centrul orasului pentru a ajunge la timp la evenimentele la care participa.

“M-am mutat. E foarte frumos, ma simt super bine, mai ales ca e casa noua, totul este nou, nu am luat nimic din partea cealalta, am vrut sa o iau de la zero si sa vad cum e sa traiesti, pentru o scurta perioada, desigur, pana imi vin comenzile la mobile, fara lucruri prin casa. Sa spui “Doamne, unde mi-am pus corsetul, unde mi-am pus pantalonul, unde imi este pieptanul, unde imi e gelul”. Asa sunt zi de zi. Si mai ales cand trebuie sa ies repede pe usa, nu vrei sa stii cum alerg cu ratonul si cu catelul in spatele meu, pentru ca nu intru in nicio camera neinsotita.

Vechea locuinta am vandut-o si mi-am cumparat intr-o zona mai centrala, din punctul meu de vedere, pentru ca am mai multe de facut in zona in care stau acum decat in zona in care stateam acum ceva timp. Mi-am facut asa ca un nucleu. Avand in vedere ca m-am mutat la casa noua, mi-as dori foarte mult sa sarbatoresc Craciunul in casa noua, cu sarmale, ca doar atunci o sa miroase a mancare in casa aia. Sa vina mami sa gateasca, o astept. Sarmalele ei sunt… nu exista ceva mai delicios”, a declarat Adelina pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare