Vedete din Romania

#idila Razvan Simion #vedete intern #razvan simion #showbiz

Adevarata fata a lui Razvan Simion!

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 Razvan Simion pare total diferit in viata personala fata de cum il stim de la tv. Apropiatii spun despre iubitul Lidiei Buble ca e un tip coleric si are adeseori iesiri violente, mai ales daca e provocat.

Un exemplu mai cunoscut in acest sens a fost episodul din avion de acum ceva timp, cand Razvan a fost la un pas sa fie dat pe mana autoritatilor de pilotul unei aeronave pentru ca a consumat alcool si a facut scandal in timpul zborului, scrie wowbiz.ro.

Acesta nu este insa singurul moment in care Razvan s-a dovedit a fi un tip coleric in relatia cu cei din jur. In urma cu ceva ani, cand era prezentator la National TV, a mai avut un moment de furie in public, chiar pe litoralul Marii Negre, de fata cu sotia si fiica lui. El a cedat nervos intr-un parc din Neptun, cand micuta Ianca de doar 3 ani la acea vreme a fost foarte aproape sa cada dintr-un carusel.

Razvan Simion a uimit pe toata lumea saptaman trecuta, cand a iesit la iveala idila sa cu Lidia Buble, in conditiile in care prezentatorul tv a postat mereu intr-un familist convins, casatorit de 15 ani si tata a doi copii.

Multi vad in mass-media poza celor doi care par fericiti si zic ‘’Vreau si eu sa fiu ca ei’’, dar putini stiu insa ce se ascunde cu adevarat in viata acelui cuplu. Sigur ca intr-unele conjuncturi fericirea lor e reala, dar in cele mai multe, nu e. Odata casatoriti oamenii incearca sa se programeze mental, astfel incat casnicia lor sa mearga si fac compromisuri de bun simt.

Pe masura ce timpul trece si relatia se erodeaza, compromisurile se fac si la nivelul imaginii. Altfel spus, tendinta este sa spui ‘’noi nu avem probleme’’ si sa pozezi in om fericit. Este o chistiune de bun simt pentru ca nu fi potrivit sa te plangi mereu de nefericirea ta, mai ales daca esti persoana publica”, a declarat pentru Cancan.ro psihologul Cezar Laurentiu Cioc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare