Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #vedete Pro # banica plecare

Adevaratul motiv pentru care Banica, Brenciu si Nea Marin au plecat de la Pro TV

In doar cateva luni, Pro TV, una dintre cele mai indragite televiziuni din Romania, a ramas fara vedete importante. Libertatea.ro dezvaluie adevaratul motiv pentru care cele mai multe dintre ele au migrat catre postul concurent, Antena 1: nu isi mai puteau promova in emisiuni afacerile!

Din vara anului trecut, de cand Adrian Sarbu a plecat de la conducerea trustului Media Pro, lucrurile au inceput sa scartaie serios in televiziunea din Pache Protopopescu. Noul sef a decis masuri radicale menite sa reduca datoriile postului evaluate la 3 milioane de euro. Una dintre ele a fost micsorarea cu 45% a salariilor angajatilor, apoi, in acelasi trend, s-a decis si renuntarea la unele productii celebre.

Asta nu a fost pe placul vedetelor precum Stefan Banica jr, Loredana Groza, Horia Brenciu si Nicoleta Luciu, care si-au cautat de lucru in alta parte.

Practic, spun surse din randul celor plecati din Pro TV, producatorilor si prezentatorilor nu li s-a mai permis sa isi promoveze in timpul emisiunilor propriile afaceri. Brenciu, Banica jr. si Loredana isi faceau reclama gratuit la concerte, Nicoleta Luciu a beneficiat de operatii estetice facand reclama in emisiuni spitalelor, iar Nea Marin isi atragea turistii laudandu-si pensiunea de la munte.

CITESTE SI: Barbatul care va reprezenta Romania la Mister World 2014. Iti place?

Foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare