Vedete din Romania

#relatii vedete #carmen bruma #mircea badea

Adevaratul motiv pentru care Carmen Bruma si Mircea Badea nu se casatoresc

Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au si un baietel, pe Vlad, dar totusi nu se casatoresc. Adevaratul motiv este unul surprinzator, mai ales ca vine de la Carmen. 

Recent, Carmen Bruma a vorbit intr-un interviu despre casatorie. Potrivit acesteia, mariajul nu este o optiune pentru ca efectiv nu crede in fidelitatea absoluta. Mai mult decât atât, consideră că pasiunea este un sentiment care se evaporă rapid, mai scrie click.ro. "Toţi mă întrebau de nuntă, însă după 400 de pupături îţi dispare cheful de nuntă. Niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami", au fost cuvintele sale. 

Vedeta a aratat ca este o femeie ca oricare alta si ca nu ii este usor sa se imparta intre profesie si familie. Vlad este energic și îi consumă toată energia. "Mă simt obosită. Am crezut că o să fiu o mamă relaxată, dar mă panichez chiar şi de la al doilea strănut. Mircea intenţiona să îi cumpărăm copilului genunchiere pe care să le poarte în casă. Nu ne gândim la al doilea copil", a mai precizat Carmen Bruma. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare