Vedete din Romania

#horia brenciu #pro tv #parasire pro tv #dezvaluiri horia brenciu #vedete intern

Adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu a parasit Pro TV

Plecarea lui Horia Brenciu de la Pro TV a fost una destul de ciudata, iar acest lucru a confirmat inca o data ca exista tensiuni destul de mari in cadrul televiziunii din Pache Protopopescu. Desi a incercat sa fie destul de discret in privinta motivelor care l-au determinat sa paraseasca trustul Pro, vineri dimineata, Horia Brenciu a dezvaluit de ce a hotarat sa rupa colaborarea cu una dintre cele mai bune televizini din Romania.

Artistul a precizat, destul de voalat, ca lucrurile nu mai stateau atat de bine in cadrul Pro TV si ca a ajuns la o varsta la care nu ia decizii doar pentru bani, ci pentru ca isi doreste sa fie profesionist.

"Daca pleci de undeva nu pleci de prea mult bine. Eu la 41 de ani nu iau decizii doar pentru ca exista contracte cu multi bani, nu iau decizii care sa ii ingroape pe altii, vreau sa construiesc", a declarat Horia Brenciu, vineri dimineata, la un post de radio.

De asemenea, Horia Brenciu a marturisit ca a ales Antena 1, deoarece este in plina asccensiune in ceea ce priveste divertismentul. In plus, si sotia sa a plecat la acelasi post TV, iar el a ales sa o urmeze.

"La ora actuala, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepotii mei, Razvan si Dani, cu emisiunea matinala, bucatarii juniori de la emisiunea culinara, vocile de la "Next Star", competitia miscarilor, la "Romania Danseaza" sau artistii nebuni de la "Te cunosc de undeva" si, bineinteles, cel mai recent transfer, Serviciul Roman de Comedie, sunt repere pe care le urmaresc si a caror prezenta in peisajul media nu pot crea decat o competitie extrem de sanatoasa. Primul pas l-a facut sotia mea, producatorul SRC. Pot sa spun ca, venind aici, mi-am reintregit si familia. Nu puteam s-o las singura... Nu-mi sta in caracter", a mai declarat Horia Brenciu.

Citeste si:

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva se pregatesc de nunta?

Bianca pregateste o noua lovitura de gratie: Se impaca cu Cristea! Iata cine a facut aceasta dezvaluire-soc

Sursa foto: newsbv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului