Vedete din Romania

#cununie Antonia #cununie Boier Bibescu #vedete intern #showbiz #alex velea

Adevarul despre logodna Antoniei cu Velea. Biserica le-a interzis...

Antonia si Alex Velea au avut parte de surprize in weekend. Dupa ce sambata (25 aprilie) i-au condus pe Boier Bibescu si pe iubita sa,  Alina Vladu,  la starea civila, duminica (26 aprilie), acestia au fost intorsi din drum chiar de preot. Pentru ca nu sunt casatoriti si nu au aceeasi religie, celor doi solisti le-a fost interzis sa le puna pirostriile „finilor”, scrie click.ro.

Dezamagirea a fost si mai mare intrucat, pentru a participa la evenimentul special din viata prietenilor lor, Antonia s-a intors de urgenta in tara, joi dupa-amiaza, scurtand astfel vizita pe care i-a facut-o in Italia fetitei sale, Maya.

La cununia civila, Antonia si Velea nu au intampinat niciun fel de probleme, ei nu au avut pozitie doar de martori la Casa de Casatorii, ci si de nasi, asa cum a anuntat chiar finul Boier Bibescu pe Facebook.

Cununia religioasa insa le-a dat de furca. La Biserica Sfantul Ilie, din cartierul Salajan, Velea si Antonia nu au putut sa le fie nasi spirituali prietenilor lor, ci doar domnisori de onoare. Cum solista inca nu a divortat de Vincenzo Castellano, preotul i-a interzis sa tina lumanarile celor doi miri.

Mai mult, si religia Antoniei este o alta problema, intrucat una dintre regulile impuse de Biserica este ca ambii nasi sa aiba aceeasi religie, ori Antonia este fosta mormona convertita la catolicism, iar Alex este crestin ortodox.

 

"Nasii trebuie sa fie ortodocsi si sa formeze o familie, adica trebuie sa fie casatoriti. Nu se mai face nicio logodna sau dezlegare. Acum se citeste taina logodnei si cea a casatoriei in cadrul aceeasi slujbe. Nu poti sa te logodesti acum si dupa sapte luni sa te casatoresti.

In cazul in care ea vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei (n.r. Antonia) trebuie sa treaca la religia ortodoxa. In cazul ei, fiind catolica si venind de la cultul mormon este mai complicat. Trebuie analizat cazul... In orice caz, orice preot ortodox stie ca nu poate oficializa acesta slujba din punct de vedere al canoanelor bisericesti", a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul Constantin Stoica, pentru cancan.ro.

CITESTE SI:
Veste infioratoare. Bacterie mortala in spitalul in care naste ducesa Kate
Rabla 2015 porneste azi. Cati bani iei pe un harb
Romani, victime in cutremurul devastator din Nepal. Iata care sunt sansele lor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare