Vedete din Romania

# Vladimir Draghia donatie premiu #Vladimir Draghia tata #Vladimir Draghia

Adevarul despre Vladimir Draghia. Declaratiile care te vor emotiona

Vladimir Draghia, castigatorul premiului de 100.000 de euro de la Exalton, a starnit diverse reactii in momentul in care a facut apel la public sa-l voteze, invocand ca va dona tot castigul! In ciuda comentariilor, Vladimir Draghia a renuntat 100.000 de euro, desi ar fi putut sa-si cumpere o casa si sa scape de chiria pe care o are la apartamentul cu doua camere pe care il imparte cu iubita sa si fiica lor, Zora.


„Am ales MagiCamp pentru ca am mare incredere in oamenii de acolo. Cand am facut voluntariat pentru ei am cunoscut problemele cu care se confrunta si mi s-a parut ca acolo este locul potrivit pentru acesti bani”, a spus Vladimir pentru paginademedia.ro, fiind motivat si de faptul ca ii va da un exemplu pozitiv fiicei sale pe viitor.

Recent, Vladimir Draghia a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu parintii lui si a marturisit ca tatal lui natural l-a abandonat la doar cateva luni dupa ce s-a nascut si a mai dezvaluit ca era violent cu mama lui.

„Am avut marele noroc de o mama tanara, m-a facut la 19 ani. Cumva a invatat ea ca e bine sa lasi copilul liber, sa aleaga el. Sper sa fac si eu la fel cu Zora. A avut incredere in mine. M-a lasat la 12 ani sa plec de acasa, la inot. Acum imi dau seama ce inseamna sa iti lasi copilul sa plece de acasa de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar stim ce insemnam unul pentru celalalt. Intotdeauna a stiut sa imi dea siguranta. Tatal meu natural a disparut cand aveam cateva luni, era cam violent. Cu tatal meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar ii sunt recunoscator ca a avut grija de noi. De tatal meu natural nu mai stiu nimic. Ne-am cunoscut cand aveam 12 ani si ştiu ca sta in Bucuresti. Ii datorez genele, ca eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am mostenit asta. Nu-i port ranchiuna, ii sunt recunoscator chiar. Nu am golul ala, daca nu ar fi aparut la 12 ani, probabil nici nu as fi stiut. Am crescut fara sa am drama asta ca parintii s-au separat”, a declarat Vladimir Draghia la Interviurile VIVA!

Sursa foto: libertatea.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului