Vedete din Romania

#eroi club colectiv #club colectiv #adi despot #sorana #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv

Adi Despot, unul dintre eroii din Club Colectiv, este traumatizat

Adi Despot se afla in seara in care s-a declansat iadul, in Club Colectiv din Bucurest. Povesti dureroase si impresionante continua inca sa iasa la iveala, desi au trecut mai mult de trei zile de la accident. Una dintre ele este si cea a membrului formatiei "Vita de vie", Adi Despot.

 

Adi se afla in acea noapte in club pentru a-i sustine pe membrii formatiei "Goodbye to Gravity", la lansarea noului album, el fiind bun prieten cu membrii trupei.

Cand incendiul a izbucnit, Adi Despot a reusit sa iasa din club. Avea mainile si fata arse insa nu a plecat spre spital ci a ramas sa ii ajute pe semenii lui. A salvat multe vieti pana la venirea echipajelor speciale. Dupa accea a plecat spre casa si a refuzat sa isi faca aparitia in public sau sa stea de vorba cu presa. Cu toate acestea unul dintre apropiatii lui a facut recent o declaratie pentru cancan.ro.

"Este socant, de abia poate sa vorbeasca. A mers la o clinica particulara pentru a-si curate arsurile de pe maini si fata. Are dureri. Psihic nu e deloc bine, nu poate dormi. I-au murit oameni in brate. Nu vorbeste public pentru ca pur si simplu nu poate povesti ce a vazut si ce a trait acolo. Spune ca traieste printr-o minune si ca Dumnezeu i-a mai dat o sansa la viata”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru cancan.ro.

Profund impresionata de eroismul lui Adi Despot, Sorana (n.r. - fosta componenta a trupei A.S.I.A.) a scris un mesaj emotionant:

"Adrian Despot, te cunosc de atatia ani. M-a bucurat intotdeauna prezenta ta. Un artist sincer, cu mult talent. Transmiti ce simti si simti mult.
Stiu ca toti iti scriem acum iar reactia ta e "Ba, sunteti nebuni?"
Si acum ai facut totul sincer, din toata inima, pe bune.
Esti un erou. Nu da din cap in semn ca nu. Ai facut ce ai considerat ca era normal si omenesc. Esti un mare om.
Cu tot respectul imi plec capul in fata ta.
Uitati oameni ce fac "roackerii"!
De ce fapte sunt capabili oamenii astia fantastici si muzica lor, pe care aveti tupeul sa o blamati!", a postat Sorana, pe o retea de socializare, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto principala: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului