Vedete din Romania

Adina Postelnicu, pictorial sexy

Lidera trupei Heaven a realizat cel mai provocator pictorial al sau, ea acceptand sa pozeze in ipostaze sexy in revista pentru barbati , relateaza Ziarul.

Dupa ce mai multe vedete autohtone s-au dezbracat mai mult sau mai putin in revistele pentru barbati, a venit si randul Adinei de la Heaven sa fie sexy si provocatoare. Pictorialul din revista Playboy este o avanpremiera a artistei, cu un nou look , degajat si sexy in acelasi timp, asa cum n-a mai pozat pana acum pentru nici o alta publicatie.

Pentru aceste fotografii, blonda a recurs la o schimbare de look destul de radicala. Cantareata a renuntat la parul intins perfect si s-a prezentat in fata obiectivului, spre surprinderea tuturor, cu suvite inelate, povesteste Cancan.

“Daca iti doresti ceva cu adevarat, lupta si vei obtine“, este motto-ul dupa care se ghideaza Adina in viata si in cariera. Increderea in propriile forte, nonsalanta ademenitoare si imaginatia bogata sunt caracteristicile pe care artista le stapaneste cu siguranta si eficacitate.

Un pictorial asemanator, care a vandut foarte bine publicatia, a realizat si Oana Zavoranu pentru editia aniversara aparuta in luna decembrie. Ambele vedete au demonstrat cu aceasta ocazie ca o femeie poate fi sexy si foarte provocatoare, chiar daca nu renunta la toate hainele.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare