Vedete din Romania

#victor slav #adrian cristea #bianca dragusanu #vedete intern #dezvaluiri socante

Adrian Cristea, noi declaratii surprinzatoare: "Spunea ca il iubeste pe Victor si ma suna a doua zi"

Adrian Cristea, fostul iubit al Biancai Dragusanu, a facut cateva marturisiri surprinzatoare in ceea ce priveste relatia pe care a avut-o cu aceasta in timp era casatorita cu Victor Slav.

Invitat in platoul emisiunii "Acces direct", Adrian Cristea a marturisit ca Bianca a fost cea care raspuns avansurilor sale si ca, daca ea nu accepta sa intre in acest joc, nu se ajungea la divortul sau de Victor Slav.

"Dupa ce Bianca s-a cuplat cu Victor, am luat legatura cu ea printr-un mesaj. Din ianuarie pana in aprilie nu am mai vorbit. Eu nu am insistat cu nimic la Bianca. Am abordat-o cu ganduri bune. Daca Bianca nu marsa, nu ajungeam aici! In parc ne-am vazut in mai-iunie. Spunea ca il iubeste pe Victor, dar suna a doua zi. Imi pare rau ca nu a fost hotarata sa stie ce vrea. Nu a fost sincera cu ea. Nu mi-a dat sperante ca se va intalni cu mine, dar stiam ca ne vom mai intalni", a marturisit Adrian Cristea.

Citeste si: Discretia, singura "pretentie" a lui Nicolas Cage in timpul vizitei in Romania

Cristea a marturisit, de asemenea, ca Bianca s-a casatorit cu Victor doar din amibitie.

"Ne-am intalnit la fini si la prietenele ei. Ne-am intalnit si doar noi doi... Ea a vrut sa faca nunta din ambitie fata de mine. S-a gandit ca apoi o sa vina si dragostea, dar nu a fost asa. Credea ca o sa ajunga sa-l iubeasca pe Victor. De cateva ori m-a sunat sa-mi spuna ca vrea sa fuga, ca vrea sa renunte. Si-ar fi dorit sa se marite cu mine. In cei patru ani, eu am fost baiatul rau. Din cauza mea nu ne-am casatorit!", a mai spus el.

Cristea a precizat, totodata, ca orice ar fi facut, Bianca tot ar fi ajuns la divort.

"Si fara plecarea la Paris, tot la divort se ajungea. Victor era un baiat pe care se putea baza - asta a incantat-o. Nu cred ca a fost dragoste intre ei. Am sfatuit-o sa-si puna ordine in viata, sa fie mai hotarata... In relatia lor, a contat acel contract cu acea televiziune... Si nasii i-au spus ca face o greseala... Ii doresc Biancai sa-si gaseasca linistea. E important sa-si dea seama ce vrea si sa lupte pentru asta. Nu conteaza daca o mai iubesc sau nu ", a incheiat fotbalistul.

Citeste si: Cele mai bine ascunse secrete de la Casa Alba "costa" 15 milioane de dolari. Cine este dispus sa le dezvaluie

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare