Vedete din Romania

#adrian cristea #declaratii adrian cristea #monden #bianca dragusanu #adrian cristea binaca dragusanu

Adrian Cristea o pune la punct pe fosta iubita. Afla ce spune!

Adrian Cristea a luat atitudine dupa ce fosta sa iubita, Bianca Dragusanu a declarat ca fotbalistul s-a facut cunoscut prin prisma relatiei cu ea.

Cristea crede ca o femeie trebuie sa aiba demnitate si sa nu fie privita ca un trofeu "al cuiva sau al altcuiva". Mai mult decat atat, fotbalistul a postat un mesaj pe contul sau de Facebook in care a subliniat ca stirile din ultimele zile il amuza.

"Pe mine unul, m-au amuzat ultimele stiri din ultima vreme, sper ca si pe voi, indiferent ca v-ati amuzat de mine, de ea, de altii... important e sa zambim. In al doilea rand, o femeie trebuie sa aiba personalitate, demnitate, sa fie ea, nu sa fie a cuiva sau a altcuiva", a scris Adrian Cristea pe reteaua de socializare.

Miercuri seara, Bianca Dragusanu a fost invitata in emisiunea "Happy Hour", iar cu acest prilej ea a lansat cateva atacauri la adresa lui Cristea. Fosta asistenta de televiziune considera ca fostul iubit ii datoreaza celebritatea:

"Cristea a fost iubitul Biancai Dragusanu, nu am fost eu niciodata Bianca a lui Cristea. El a devenit cunoscut prin mine".

Foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului