Vedete din Romania

#divort #iuliana marciuc #adrian enache

Adrian Enache, burlac din nou

Adrian Enache si-a petrecut cea mai mare parte a primei zile de burlac de unul singur. El a facut cumparaturi si a stat mai mult acasa, pentru ca abia seara tarziu sa mearga la aniversarea fiului lui. In acest timp, fosta lui iubita, Iuliana Marciuc s-a pregatit de zor pentru petrecerea organizata pentru micutul David.

Artistul a preferat sa nu se afiseze in public dupa pronuntarea divortului de Corina, femeia care i-a stat alaturi timp de 14 ani, noteaza Click!. Paparazzi acestui ziar l-au urmarit toata ziua si au povestit ca Adrian a vorbit doar la telefon cu Iuliana, cei doi stabilind impreuna ultimele detalii cu privire la petrecerea organizata in cinstea fiului lor, Mihnea David.

El a stat acasa si a iesit doar putin la cumparaturi. In acest timp Iuliana s-a pregatit pentru petrecerea baiatului ei: inainte de a ajunge la serviciu a intrat la o cofetarie unde a comandat un tort, apoi, dupa cateva ore la serviciu, a plecat la un salon de infrumusetare . Potrivit Click!, dupa trei ore a iesit si a mers acasa, de unde a plecat insotita de sarbatorit catre Mall Baneasa, acolo unde a avut loc petrecerea.

Desi toata lumea crede ca Adrian si Iuliana se vor casatori cat mai curand posibil, interpretul pare sa vrea sa le dea emotii celor care se gandesc la posibile date. Un prim exemplu este faptul ca pana aseara la ora 21.00, solistul nu ajunsese la ziua fiului sau, dupa cum noteaza Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare