Vedete din Romania

#adrian enache #mihai morar #tv

Adrian Enache nu vrea sa mearga in emisiunea "de doi lei" a lui Morar

Adrian Enache a raspuns suparat acuzatiilor lui Mihai Morar , cum ca ar fi cerut un onorariu de 3.000 de euro pentru o aparitie in emisiunea "Rai da' buni".

Morar l-a criticat pe Enache, explicand ca motivul pentru care cantarestul nu a acceptat invitatia in emisiunea lui este orgoliul urias si pretentiile financiare.

"De vreo doi ani de zile, fetele din echipa emisiunii incearca sa sune periodic un personaj din Romania. Personaj pe care eu il consideram prieten, apropiat. Il apreciez si profesional si pana astazi, si datorita calitatilor morale. S-a intamplat sa ne intalnim in sala de protocol a Antenei 2 acum cinci minute. Fara sa-i spun ceva, a venit sa se scuze la mine ca nu poate sa apara la mine in emisiune pentru ca el este cel mai mare entertainer al Romaniei si ca el vrea 3.000 de euro ca sa apara. I-am spus ca eu n-o sa-i dau niciodata banii astia pentru ca noi nu ne platim invitatii. Deocamdata am alte principii. Sunt un om bun pana sunt calcat pe picioare. Daca ma intrebati despre cine e vorba, n-o sa am nicio problema: salut, Adrian Enache!", a declarat Morar in emisiunea "Rai da' buni".

Artistul a raspuns imediat acuzatiilor: "Ce a facut Mihai e nebarbateste si denota lipsa de deontologie !"

"Pana acum am avut o impresie buna despre Mihai Morar, dar dupa ce a facut acum am ramas mut. M-a mai numit "Elvis de Galati", dar educatia nu-mi permite sa ma cobor la nivelul lui si nici sa vin la emisiunea lui de doi lei. Mihai Morar isi da singur in cap cand spune ca eu ma consider "cel mai mare entertainer" si ca de doi ani echipa lui umbla dupa mine sa ma aduca in emisiune. Asta nu denota ca iti place ceea ce fac, dar ma vrei cu orice pret?!", a declarat Adrian Enache pentru "ring".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare