Vedete din Romania

Adrian Mutu se descurca in afaceri

Adrian Mutu se descurca in afaceri la fel de bine cum o face si pe gazon. Fotbalistul echipei nationalei a reusit sa “jongleze” cu proiectele in care este implicat, astfel incat sa nu fie nevoit sa scoata nici un euro din cont pentru cel mai nou business al sau, clubul Pacha, relteaza Click.

Adrian Mutu este primul fotbalist roman care va aparea intr-un reality show , acesta semnand un contract in acest sens cu postul de televiziune Kanal D.

Adrian Mutu a semnat dupa mai multe luni de negocieri, un contract cu postul de televiziune Kanal D, privind realizarea unui serial de televiziune cu elemente de reality show, relateaza Compact.

Briliantul ” a semnat recent cu postul de televiziune patronat de turcii de la Dogan Media International un contract pe un sezon, perioada in care fotbalistul va fi personajul central al unui reality-show, “Il Fenomeno”. Suma pentru care atacantul a acceptat sa fie urmarit pas cu pas de camerele de luat vederi nu este insa nici pe departe cea vehiculata in presa, 2,5 milioane de euro.

Potrivit site-ului sportulromanesc.ro , vedeta Fiorentinei nu a incasat decat 700.000 de euro de la Kanal D, iar banii pe care i-a primit de la compania turca i-a investit deja intr-o afacere: in deschiderea clubului Pacha.

Intreaga investitie i-a costat pe cei patru actionari suma totala de 2,3 milioane de euro, insa practic Mutu nu a umblat deloc la “economiile” sale, pentru ca suma a venit in totalitate direct de la televiziunea cu care colaboreaza.

Se pare ca Mutu isi mai rotunjeste venituri si prin noua campanie la o bautrura racoritoare. Alaturi de Marica si Lobont, “Briliantul” a renuntat pentru cateva ore la mingea de fotbal si au cochetat cu actoria.

Mutu a interpretat rolul lui Indiana Jones, Marica, rolul unui pirat si Lobont - cel al unui luptator.Cele trei vedete autohtone li s-au alaturat in aceasta campanie mediatica emblemelor fotbalului international David Beckham, Frank Lampard, Lionel Messi , Ronaldinho si  Thierry Henry, relateaza Libertatea.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare