Vedete din Romania

# divort mutu #vedete intern #consuelo #adrian mutu #showbiz

Adrian Mutu si Consuelo nu au divortat. Motivul pentru care cei doi insista sa ramana impreuna!

De cateva luni, se tot speculeaza ca Adrian Mutu si Consuelo au divortat. Cei doi au nu au confirmat insa despartirea si se pare ca au motive ascunse pentru tacerea lor.

Chiar daca semnele sunt clare ca intre ei nu mai este o relatie normala. Ba, mai mult, Adrian a fost suprins in compania altor femei, inca nu se poate vorbi oficial despre o separare. Potrivit libertatea.ro, probleme in cuplul Adrian Mutu-Consuelo au aparut inca din 2012, cand fotbalistul a semnat cu echipa Ajaccio si s-a transferat din Italia in Franta. 

In acel moment, Consuelo a renuntat la jobul sau, de ministru pe probleme externe la Vatican, doar pentru a fi alaturi de sotul sau. Totusi, in sinea sa, Consuelo s-a consumat enorm ca a renuntat la cariera sa si a devenit casnica. 

Incet, aceasta si-a dat seama ca este nefericita si ca isi doreste sa fie independenta si sa isi continue pasiunea. Momentul de ruptura a fost acela in care Mutu a plecat si de la Ajaccio pentru a veni in Romania. Consuelo a decis atunci sa puna punct casniciei sale si sa ramana prietena cu sotul sau. 

Astfel, cei doi au facut o intelegere si, discreti, nu au lasat sa se afle nimic despre problemele pe care le au in casnicie. Din acel moment, Mutu a plecat in Romania, iar Consuelo in Republica Dominicana, impreuna cu fetele sale. Cei doi nu vor inca sa puna capat casniciei lor, deoarece nu vor ca fetele sa sufere si, mai mult, Adrian si Consuelo i-ar fi promis tatalui acesteia ca nu se vor separa si ca vor incerca sa faca tot posibilul sa isi salveze casnicia. 

Pana atunci, fiecare isi vede de viata sa, pentru a-si da seama daca, intr-adevar, mai au sentimente unul fata de celalalt. 

CITESTE SI: 

Nicoleta Luciu, despre relatia cu Zsolt: "Dragoste cu sila nu se poate"

Cum si-a capatat Monica Gabor porecla de "Scorpia de la Izvorani"




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare