Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #asistenta #laurette

Adriana Bahmuteanu cauta o noua asistenta

Adriana Bahmuteanu isi cauta o noua asistenta pentru emisiunea ei de la Kanal D. Vedeta TV a marturisit ca fata pe care o va alege va fi mai frumoasa decat Bianca a lui Bote si acelasi timp, foarte desteapta.

Dupa ce Laurette , focoasa mulatra din show-ul lui Bahmu a parasit emisiunea, Adriana, care si-a luat deja supranumele de "distrugatoarea de asistente ", face casting pentru o noua fata.

"Voi face o adevarata nebunie nationala pentru a-mi gasi asistenta perfecta. Vreau sa fie mai tare decat Bianca lui Bote si desteapta foc. Voi face castingul prin intermediul rubricii "Fata de la Pagina 5" din Libertatea", a declarat Adriana Bahmuteanu pentru Libertatea.

Mulatra Laurette a parasit postul din emisiunea "La sueta cu Bahmu", dupa ce a facut o criza de nervi in direct. Adriana a rugat-o sa cante o piesa live, iar aceasta a refuzat.

"Am suportat prea multe jigniri . Nu am vrut sa cant pentru ca nu ma consider cantareata. Atunci a inceput sa ma jigneasca si a fost momentul in care am decis ca rolul meu de prostuta s-a terminat”, a fost explicatia data de asistenta..

Gestul Laurettei nu a fost insa trecut usor cu vederea de temuta Bahmu. "Acum va trabui sa plateasca pentru modul in care m-a parasit", a fost replica dura data de aceasta.

"Laurette va fi inlocuita de o fata care sa aiba mai mult bun-simt. Ea a plecat in conditii foarte urate de la mine, putea sa spuna macar un "La revedere ". Am simtit ca nu prea are chef sa mai stea, dar putea sa o spuna. Acum va trebui sa plateasca pentru modul in care m-a parasit, iar penalizarile nu vor fi mici", a mai spus Adriana Bahmuteanu pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare