Vedete din Romania

#prigoana #menajera #filipine #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu si-a adus menajerele din Filipine

Dupa o serie de evenimente neplacute cu menajerele din Romania, Adriana Bahmuteanu s-a indreptat atentia spre Filipine pentru a-si gasi angajatele: pe Rossaly si Minimary.

Statul filipinez este renumit pentru forta de munca ieftina si de calitate, in plus cele doua femei nu stiu o boaba romana, ceea ce nu face decat sa o incante pe Bahmu , care s-a asigurat astfel ca nu stau sa traga cu urechea pe la usi.

Rossaly (44 de ani) si Minimary (35 de ani) nu numai ca muncesc la vila familiei Prigoana din Pipera, dar si locuiesc aici. Este drept, nu in acelasi imobil cu sotii Prigoana, ci intr-o casa pentru servitiori, construita langa vila. Insa aceasta dispune de tot confortul.

Cele doua filipineze lucreaza deja de o saptamana la resedinta Prigoana si sunt foarte incantate de stapana lor, Adriana. Rossaly si Minimary tin curatenia casei si se ocupa cu aranjatul mesei. Ambele vorbesc fluent limba engleza si si-au lasat fiecare, in Filipine, cate o familie. Au decis sa vina in Romania pentru ca sunt platite mai bine la noi. In vreme ce acasa primeau 50 de euro pe luna pentru munca facuta, aici salariul lor ajunge pana la 450 de euro.

Adriana Bahmuteanu este foarte incantata ca isi poate lasa in sfarsit casa pe maini bune.

"Sunt foarte multumita de menajerele mele. Dupa ce am schimbat, de-a lungul anilor, mai multe servitoare, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ne luam unele din Filipine. Marele avantaj consta in faptul ca nu inteleg limba romana, asadar nu pot trage cu urechea la ce se discuta in casa. In plus, sunt mai ieftine decat romancele, dar si mai harnice", a explicat vedeta pentru Libertatea.

In primavara anului viitor, familia Prigoana, cu tot cu menajere, se va muta in vila achizitionata in centrul Capitalei. Stresati de orele petrecute in trafic la intrarea si la iesirea din Pipera, cuplul Bahmu-Prigoana s-a decis ca este mai bine sa se mute in Bucuresti, mai ales ca fiul lor, Maximus , va incepe in curand gradinita in capitala.  

 

Ai nevoie de ajutor pentru curatenia de sarbatori? Gaseste-ti menajera perfecta pe CautaMenajera.ro!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare