Vedete din Romania

#monica columbeanu #gripa porcina #gripa noua

Afla ce cred vedetele din Romania despre vaccinul antigripal

Gripa provocata de virusul AH1N1 a bagat in sperieti multi romani, dar cele mai multe vedete autohtone nu se grabesc sa se imunizeze in curand.

Monica Columbeanu este unul dintre criticii cei mai vocali ai vaccinului produs de Institutul Cantacuzino . Chiar daca tocmai trece printr-o raceala care o tine acasa, sotia lui Irinel nu vrea sa se imunizeze impotriva virusului gripei noi.

"Nu ma voi vaccina. Am vorbit cu mai multi specialisti care m-au sfatuit sa nu fac vaccinul. Din punctul meu de vedere cel mai bine este sa ii las pe altii sa se vaccineze si sa vedem care sunt efectele. Am auzit ca de la acest vaccin poti paraliza. Eu nu vreau sa fiu cobai. Prefer sa ma imbolnavesc", a marturist Monica Columbeanu pentru Realitatea.net. Nici sora ei, Ramona Gabor, nu se grabeste safie vaccinata, conform Gardianul.

Cantaretii din Romania nu sunt nici ei prea entuziasti legat de vaccin. Daniela Gyorfi a hotarat sa nu se vaccineze, in timp ce Inna sustine ca nu are destule informatii pentru a lua aceasta decizie.

Luminita Anghel critica hotararea Ministerului Educatiei de a vaccina automat elevii in cazul in care parintii nu se opun. "Cine isi asuma raspunderea daca acesta pateste ceva? Statul? Ministerul Sanatatii? Mi se pare un abuz", a declarat ea pentru Gandul.

De cealalta parte a baricadei, Serban Huidu a fost printre primii care s-a vaccinat. "Eu am facut vaccinul pe 25. Fiecare face insa ce-i dicteaza constiinta! Cred ca vaccinarea era necesara la mine, am doi copii mici si vin in contact cu mii de persoane", a scris Huidu pe blog. 

Mihai Traistariu s-a vaccinat si el de curand, la Constanta, pentru a micsora cat mai mult sansele unei imbolnaviri .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare