Vedete din Romania

#club #revelion #david arquette #monica gabor #irinel columbeanu #mr. pink

Monica Gabor, de Revelion cu David Arquette

Monica Gabor si-a petrecut Revelionul impreuna cu iubitul sau asiatic, la un club exclusivist din Los Angeles. Fosta sotie a afaceristului Irinel Columbeanu a stat alaturi de cateva vedete cunoscute de la Hollywood, printre care si actorul David Arquette, proprietarul clubului.

Modelul roman s-a bucurat de tratament special la petrecere, deoarece Mr. Pink a fost unul dintre cele mai importante nume prezente in localul respectiv. Iubitul Monicai Gabor a platit cateva mii de dolari pentru a-si rezerva cea mai buna masa din sala, iar la miezul noptii a fost surprins de cateva animatoare, care i-au adus o sticla uriasa de sampanie.

In timp ce Monica Gabor a avut parte de o petrecere de pomina printre starurile din cetatea filmului, fostul sau sot a stat singur in noaptea dintre ani, intr-un local din Brasov. Irinel Columbeanu a stat toata seara retras la barul localului si abia a schimbat cateva cuvinte cu diversi cunoscuti.

Irinel Columbeanu a mers cu micuta Irina la munte de Craciun, insa vacanta s-a prelungit mai mult decat planuise initial, astfel incat afaceristul s-a vazut in postura de a nu a mai avea niciun plan pentru Revelion.

Sursa foto:cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului