Vedete din Romania

#divort #alex velea #stiri monden # relatie antonia alex velea

Alex Velea a divortat in secret la notar

Dupa ce presa a facut numeroase speculatii in ceea ce priveste un iminent divort al cuplului Alex Velea si Ana, acum a venit si confirmarea in acest sens. Potrivit unui apropiat al cantaretului Alex Velea, se pare ca acesta a divortat deja de Ana, in secret, la notar, dupa trei ani de mariaj, scrie www.ziarulring.ro.

Una dintre conditiile impuse pentru un divort amiabil a fost discretia maxima, impusa tuturor colaboratorilor si prietenilor apropiati ai cuplului.

"Alex Velea si Ana au divortat deja, dar au decis sa tina totul deocamdata secret", a marturisit un prieten apropiat al cuplului.

Relatia dintre Alex Velea si sotia sa s-a racit in momentul in care in viata artistului a aparut cantareata Antonia, cu care presa l-a surprins de nenumarate ori in ipostaze ce au dat de banuit ca ar fi indragostiti. Desi cei doi nu au recunoscut oficial ca formeaza un cuplu, apar din ce in ce mai multe indicii ca zvonul aparut in presa este adevarat.

Alex Velea renuntat deja la verigheta pe care o purta non-stop si toti colaboratorii sau prietenii artistului se eschiveaza sa dea un raspuns sigur atunci cand sunt intrebati despre relatia artistului cu Antonia ori despre divort.

Sursa foto: www.libertatea.ro
Autor: Ana Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului