Vedete din Romania

# alexandru arsinel bolnav #Alexandru Arsinel sotie #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, clipe grele. Isi pune viata in pericol pentru sotie

Actorul Alexandru Arsinel trece prin momente grele. Dupa ce a suferit mai multe interventii la rinichi, acesta intampina noi probleme.

In urma cu cateva luni, sotia actorului a suferit un accident si a fost dusa de urgenta la spital, unde a fost operata.

 

“Sotia a trebuit sa fie operata si trecem printr-o perioada foarte grea. La o saptamana dupa ce eu am facut ultima operatie pe coloana, am fost la gradinita la cel mic, unde Marilenei i s-a agatat tocul intr-un pres si a cazut in cap pe scari. Acum urmeaza un tratament extrem de sever, ca sa o putem tine langa noi”, spunea Alexandru Arsinel la acea vreme.
 
 ”E mai bine la munte, ca-i mai racoare, Sotia nu are voie la mare, trece printr-un regim de recuperare, de la acea cazatura. in plus, muntele imi creeaza o stare putin mai buna”, a marturisit actorul pentru Libertatea.
 
Cat despre starea sa de sanatate, Arsinel recunoaste ca si el are de tras dupa operatiile suferite. ”E dificil dupa atatea operatii sa fii intr-o forma buna, am uitat de mine, grijile mari sunt cu sotia, trebuie sa o ajut. Atunci cand ai probleme, cel mai bine este sa-ti faci proiecte, sa muncesti, nu sa te lasi pe tanjala pentru ca esti bolnav. Dupa ultima operatie la coloana, nu am mai avut durerile dinainte, iar transplantul de rinichi a fost o reusita. Evident ca trebuie insa sa ascult in continuare, de sfatul medicilor”, a adaugat actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare